| WHAT IS LOVE ? BEJBI DON'T HURT ME.....NO MORE... | |
|
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
maLa saRa DOŽIVOTNA BUDALA
Broj postova : 587 Age : 29 Lokacija : Osijek Centar Jel dobar forum : Ma da,super je!! S cime se baviš ? : sv0jim problemima... Registration date : 09.05.2007
| Naslov: Re: WHAT IS LOVE ? BEJBI DON'T HURT ME.....NO MORE... uto 15 svi - 21:32 | |
| LOL
STELLA TAKO GOVORI...
HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA...
MA IMAS PRAVO... | |
|
| |
moCa administratorica aka maca
Broj postova : 613 Age : 31 Lokacija : Osijek Jel dobar forum : Ma šta dobar ODLIČAN! S cime se baviš ? : tipkanje za kompom Registration date : 09.05.2007
toMba budale vladaju: nmnmn
| Naslov: Re: WHAT IS LOVE ? BEJBI DON'T HURT ME.....NO MORE... uto 15 svi - 22:37 | |
| LoL a jeste se našle u nečemu! hahaha očito sam ja staromodna pa ja nemislim tako | |
|
| |
Broj postova : 587 Age : 29 Lokacija : Osijek Centar Jel dobar forum : Ma da,super je!! S cime se baviš ? : sv0jim problemima... Registration date : 09.05.2007
| Naslov: Re: WHAT IS LOVE ? BEJBI DON'T HURT ME.....NO MORE... uto 15 svi - 22:42 | |
| svatko ima svoje misljenje al nekad je najbolje ne odustati od ljubavi..nego stati sa osijecajima.. i ne razmisljat o tome sta ce bit i kako ce bit.. | |
|
| |
Broj postova : 613 Age : 31 Lokacija : Osijek Jel dobar forum : Ma šta dobar ODLIČAN! S cime se baviš ? : tipkanje za kompom Registration date : 09.05.2007
| Naslov: Re: WHAT IS LOVE ? BEJBI DON'T HURT ME.....NO MORE... uto 15 svi - 22:45 | |
| ma znam al ok.. a da se mi vratimo na pravu temu :?
WHAT IS LOVE?? | |
|
| |
| Naslov: Re: WHAT IS LOVE ? BEJBI DON'T HURT ME.....NO MORE... uto 15 svi - 22:52 | |
| ljubav se nemoze definirat zapravo je vrlo jednostavno.. to je kada volis neko bice zbog toga sto je.. i kada ga / ju postujes i kada.. ju / njega ne zelis mjenjat.. ljubav je svakome potrebna i svi je dobivamo.. od roditelja,prijatelja,baka,dedova, deckiju,cura,itd. samo kasnije to shvatimo.. | |
|
| |
| Naslov: Re: WHAT IS LOVE ? BEJBI DON'T HURT ME.....NO MORE... uto 15 svi - 22:58 | |
| evo odgovora iz WIKIPEDIJE LJUBAV može opisivati snažan osjećaj privrženosti, pruža najintenzivniji osjećaj bliskosti. U govoru obično označava međuljudsku ljubav, no ona može označavati ljubav prema državi, cilju, sportu itd. Međuljudska ljubav je odnos između dvije osobe veći od same naklonosti jedne prema drugoj, te je usko vezana s međuljudskim odnosima (ljubav između članova obitelji, prijatelja…). Neuzvraćena ljubav se odnosi na one osjećaje ljubavi koji nisu recipročni. Isto tako postoje mnogi psihološki poremećaji kao što je erotomanija. | |
|
| |
| Naslov: Re: WHAT IS LOVE ? BEJBI DON'T HURT ME.....NO MORE... uto 15 svi - 23:11 | |
| ah... poremećaj... a tako se t0 zove.. sad bar znam od čeg bolujem... hahahahahhahaha... šala... =) ljubav je jedinstvena.. | |
|
| |
| Naslov: Re: WHAT IS LOVE ? BEJBI DON'T HURT ME.....NO MORE... sri 16 svi - 8:34 | |
| lol.. da stvarno ljubav nije baš to što je wikipedija rekla no no | |
|
| |
| Naslov: Re: WHAT IS LOVE ? BEJBI DON'T HURT ME.....NO MORE... sri 16 svi - 21:55 | |
| ali doro sad znam barem dijagnozu...
hmmm?? imam ja jedn0 pitanje...
k0je ste cure/decke najvise voljeli, tj. u koga ste sve bili zaljubljeni??? | |
|
| |
Stella=) Četvrti razred
Broj postova : 42 Age : 32 Lokacija : Osijek Jel dobar forum : pa naravno...kad ga je budala pravila S cime se baviš ? : buljim u komp Registration date : 09.05.2007
| Naslov: Re: WHAT IS LOVE ? BEJBI DON'T HURT ME.....NO MORE... sri 16 svi - 22:17 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: WHAT IS LOVE ? BEJBI DON'T HURT ME.....NO MORE... sri 16 svi - 22:32 | |
| dooooobro.... ajd reći ču i ja to.... mislim tko mi je najviše sviđo.. znam da će ovo izači s ovog forum tako da mi je svejedno i onako je sve to sada prošlo i drago mi je zbog toga... pa da vidimo: -s njim sam bila u najdužoj vezi... da da... neki znaju al ajd reći ću vam IVOR! | |
|
| |
| Naslov: Re: WHAT IS LOVE ? BEJBI DON'T HURT ME.....NO MORE... sri 16 svi - 23:41 | |
| pa d0r0 moca.. istina da si bila najduze sa ivorom.. a ja decke koje sam najvise voljela su bili tomo prvenstveno zato sto smo bili zajedno ai zato sto smo se jedno vrijeme voljeli... (ŁoŁ) a kelyia i sama znas da sam jaaaaaaaaako voljela pa m0j dnevnik je kod tebe... lol kad ces mi ga vratit????
Zadnja promjena: ; pet 18 svi - 0:03; ukupno mijenjano 1 put. | |
|
| |
| Naslov: Re: WHAT IS LOVE ? BEJBI DON'T HURT ME.....NO MORE... čet 17 svi - 16:13 | |
| e0 sada.. je sk0r0 sve isto... =) svi koji su zaljubljeni i k0ji vole.. nadam se da che vam ljubav biti uzvraćena =) | |
|
| |
...joPa... Četvrti razred
Broj postova : 42 Age : 30 Lokacija : Osijek Jel dobar forum : DA S cime se baviš ? : 0db0jka Registration date : 10.05.2007
| Naslov: pA.... čet 17 svi - 22:25 | |
| Ja mislim da................... Kada nek0ga zav0liš da dijelić tebe i nak0n nek0lik0 g0dina j0š uvijek BAR MAL0 v0li.... A sad je li ljubav pr0lazna...?? Ja mislim da i nije.............. MA NEZNAM.......!!!!!!!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: WHAT IS LOVE ? BEJBI DON'T HURT ME.....NO MORE... čet 17 svi - 23:53 | |
| pricat cemo mi vani.. a mislim da znam tko je taj ........ mnogi nagadaju.. e sada.... pitat cu te... =) sretn0 u ljubavi... pazi da se ne sjebes.... mislim sa osijecajima.. sjecam se kada te ivor podjebavao da ste prekinuli.. pa si plakala.. se sjecas?? mislim da si ti jedna jaka osoba, i da ces izdrzat sve pa i ljubav... | |
|
| |
toMba WEB MASTER [GAZDA]
Broj postova : 260 Age : 32 Lokacija : Osijek, Hrvatska Jel dobar forum : Ma nemoze biti bolji ;) S cime se baviš ? : Parkour, teretana,beatbox zajebavanje ljudi.. Registration date : 09.05.2007
toMba budale vladaju: STA JE STA ME GLEDAS;nisam ti ja isus, a i da jesam odjebi, i ako se oces tuci, onda idi na jug 2...
| Naslov: Re: WHAT IS LOVE ? BEJBI DON'T HURT ME.....NO MORE... pet 18 svi - 9:47 | |
| cekaj saro, sad je vazno sto je ona plakala ili sto ju je ivor podjebavao.. nemoras se svaki put sjecat detalja , ipak, nekima mozda nije dora kad drugi spominju nesto sto je bilo prije....mislim meni glupo zvuci post; jel se sjacas kad te ivor zajebavao pa kad si plakala... promisli dvaput prije nego sto nesto napises jer bi mogla povrijedit nekoga iako ti to nije namjera... | |
|
| |
| Naslov: Re: WHAT IS LOVE ? BEJBI DON'T HURT ME.....NO MORE... pet 18 svi - 11:23 | |
| da saRo.. sjecam se toga.. a i to stvarno nije bilo lijepo od njega! FREE LIKE A BIRD!! al ok to je iza nas al sam nemojte to spominjati jel to nisu lijepi trenuci.. | |
|
| |
| Naslov: Re: WHAT IS LOVE ? BEJBI DON'T HURT ME.....NO MORE... pet 18 svi - 11:37 | |
| oke sorry... nik0ga nisam htjela povrijedit... a ak nekog jesam.. sorry... nisam htjela... a i to mi nije bila namjera.... sorry moCo... =( | |
|
| |
| Naslov: Re: WHAT IS LOVE ? BEJBI DON'T HURT ME.....NO MORE... pet 18 svi - 11:41 | |
| ma ok je .. ja sam kežem jel to nije najbolje sjećanje! ... sve je ok! SAro znam da nisi htjela mene povrjediti! | |
|
| |
| Naslov: Re: WHAT IS LOVE ? BEJBI DON'T HURT ME.....NO MORE... pet 18 svi - 11:45 | |
| faLa... moCo... st0 si tako razumna... v0ljim ja tebe jakooo..... =) | |
|
| |
Akol Admin
Broj postova : 109 Age : 32 Lokacija : Osijek Jel dobar forum : Je S cime se baviš ? : Postanjem na forumu Registration date : 09.05.2007
| Naslov: Re: WHAT IS LOVE ? BEJBI DON'T HURT ME.....NO MORE... pet 18 svi - 12:05 | |
| | |
|
| |
toMba WEB MASTER [GAZDA]
Broj postova : 260 Age : 32 Lokacija : Osijek, Hrvatska Jel dobar forum : Ma nemoze biti bolji ;) S cime se baviš ? : Parkour, teretana,beatbox zajebavanje ljudi.. Registration date : 09.05.2007
toMba budale vladaju: STA JE STA ME GLEDAS;nisam ti ja isus, a i da jesam odjebi, i ako se oces tuci, onda idi na jug 2...
| Naslov: Re: WHAT IS LOVE ? BEJBI DON'T HURT ME.....NO MORE... pet 18 svi - 12:45 | |
| ma nemojte mi mocu zezat, sve cemo vas ja i moca potamanit... | |
|
| |
| Naslov: Re: WHAT IS LOVE ? BEJBI DON'T HURT ME.....NO MORE... pet 18 svi - 13:33 | |
| haha tako je toMo reci ti njima! ALene sam ti govori kak bude kad ja napadam možda tako i bude bilo kad te napadnem al prvo moram kupit toljagu! lol | |
|
| |
toMba WEB MASTER [GAZDA]
| Naslov: Re: WHAT IS LOVE ? BEJBI DON'T HURT ME.....NO MORE... pet 18 svi - 13:39 | |
| netreba ti toljaga, imas mene | |
|
| |
| Naslov: Re: WHAT IS LOVE ? BEJBI DON'T HURT ME.....NO MORE... pet 18 svi - 13:46 | |
| hahah.. znam ja da imam tebe!! | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: WHAT IS LOVE ? BEJBI DON'T HURT ME.....NO MORE... | |
| |
|
| |
| WHAT IS LOVE ? BEJBI DON'T HURT ME.....NO MORE... | |
|